skip to Main Content

BROUWERIJ FLORIJN

Bierproeverij Nijmegen

Bierproeverij Nijmegen

Een unieke bierproeverij in Nijmegen

Heb jij zin in een bierproeverij in Nijmegen? Kom dan langs bij brouwerij Florijn. Op een unieke locatie midden in het centrum van Nijmegen, aan het Faberpein, ligt een oud bankgebouw. Lang lagen hier de goudstaven en florijnen van de stad. Dit heeft nu plaatsgemaakt voor het vloeibare goud van Brouwerij Florijn. Ben jij benieuwd naar onze bieren? Reserveer dan voor een bierproeverij in Nijmegen. Dit kan door te bellen, te mailen of door rechtsonder op ‘reserveer’ te klikken. Heb je allergieën, wensen of vragen? Geen probleem, geef het aan en wij houden hier rekening mee.

Alles op één plein

Het Faberplein is het plein van Nijmegen waar je van ‘s ochtends vroeg kunt ontbijten tot in de late uurtjes terecht kan om te borrelen en te dansen. Dit maakt het een goed bezocht horecaplein, waar het soms goed zoeken is naar een vrij plekje. Maar als het eenmaal zover is, dan wil je echt niet meer weg! Begin lekker met een ontbijtje bij Fresca of The Lobby. Ga voor een lunch met een goed glas wijn naar Loek. De borrel kun je voortzetten bij Faber of ga voor een bierproeverij in Nijmegen naar Florijn. Voor het diner en het dansen tot in de late uren, kun je terecht bij Toon! Op het Faberplein heb je dus alles om handen, behalve dan de slaapplek.

Wat krijg je tijdens een bierproeverij in Nijmegen?

Wanneer je bij brouwerij Florijn komt voor een bierproeverij in Nijmegen, dan kun je uit meerdere arrangementen kiezen. Bij al deze arrangementen is een rondleiding van ca. 30 minuten inbegrepen om te laten zien hoe onze bieren gebrouwen worden. Dit is vervolgens uit te breiden van 4 proefglazen naar 4 glazen tapbier of je kunt ervoor kiezen om borrelhappen of bijpassende gerechten toe te voegen. Hierdoor kun je de proeverij zo uitgebreid mogelijk maken. Zo kun je aan de wensen van al je vrienden, familieleden of collega’s voldoen. Dat is wel zo leuk natuurlijk!

Boek een bierproeverij in Nijmegen

Wil je langskomen voor een bierproeverij in Nijmegen? Dat kan natuurlijk! Je kunt een tafel reserveren via de button rechtsonder. Heb je nog vragen over onze brouwerij? Bel ons dan via 024 303 0025 of stuur een mail naar info@brouwerijflorijn.nl. We verwelkomen je graag voor onze bierproeverij in Nijmegen!
Back To Top