skip to Main Content

BREEKBROOD 6     vega
met bierboter – dip

STARTERS

FLORIJNS TACO’S 12
drie stuks, één vis, één vlees en één vega

FLORIJNS DUMPLINGS 12
zes stuks, twee vis, twee vlees en twee vega

PHILLY CHEESE STEAK BAO BUN 13
met kimchi

VEGAN TARTAAR 12
van tomaat, met kersen-granité

GRAVAD LAX VAN BEEKRIDDER 14
gemarineerde duurzame nederlandse kweekvis

Burgers

met friet en coleslaw

FLORIJNS SMASH BURGER 20
van rundvlees, met cheddar, pickles en ketchup

FLORIJNS BURGER VAN DE MAAND 20
oktober: wildburger

FLORIJNS VEGA BURGER VAN DE MAAND 19
oktober: mexican burger

HOOFDGERECHTEN

met friet en begeleidend garnituur

SCHNITZEL VAN DUURZAAM VARKEN 24
met ui, champignons en spek

STEAK VAN DE DAG 27

GEROOKTE MEERVAL STEAK 23

MOSSELEN 26
met chorizo en bier

VEGETARISCHE OVEN LOEMPIA 21
gevuld met zuurkool

CHILI SIN CARNE 22   vega
met salade en krokante tortilla

STOOFPOTJE 25
met florijn bier

Desserts

CHEF JEROENS CARROT CAKE 10
met pompoen ijs

PASSIEVRUCHTTAART 10
met limoney parfait

CHOCOLADETAART 12
met rum-rozijnen ijs

KAASPLANKJE 15
met suikerbrood, samengesteld door luca

Back To Top
Organiseer jij dit jaar de

Kerst- of Nieuwjaarsborrel

en heb je nog geen geschikte locatie gevonden?
Met acht unieke zaken in het hart van Nijmegen kunnen wij altijd een passend voorstel doen!
Klik op de button voor alle mogelijkheden binnen de Fabergroep!