skip to Main Content

BROUWERIJ FLORIJN

Wat te doen in Nijmegen

Bierproeverij Nijmegen

Wat ga je doen als je in Nijmegen bent?

Je gaat een dag of weekend weg en dan komt de vraag: wat te doen in Nijmegen? Het fijne aan Nijmegen is dat je je hele dag of weekend er wel kan vullen. Vanaf het moment dat je aankomt op het station of je auto ergens parkeert, sta je binnen vijf minuten midden in het centrum. Eenmaal in het centrum aangekomen, is de keuze reuze. Naast de vele winkels en horecazaken, kun je ook laserquesten, een escape room spelen of een tocht in de omgeving maken met e-choppers. Als je wat unieks wil doen in Nijmegen, kom dan naar Brouwerij Florijn.

Kom langs voor een bierproeverij!

Of het goed weer of slecht weer is, bij Brouwerij Florijn kun je altijd terecht voor een bierproeverij. Bij deze proeverij zijn verschillende keuzes mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld alleen de proeverij van onze eigen gebrouwen bieren nemen. Deze is ook nog aan te vullen met hapjes of zelfs bijpassende gerechten, die mee wisselen met onze menukaart. Zo is een bezoek bij Brouwerij Florijn iedere keer weer wat anders als je wat wil doen in Nijmegen.

Arrangementen voor grotere groepen.

Of je nou met z’n tweeën komt of met een grote vriendengroep, wij denken altijd met jullie mee. Groepen tot twintig personen kunnen gewoon reserveren via de knop rechtsonder. Ben je met meer dan twintig personen of wil je bijvoorbeeld een evenement organiseren bij Brouwerij Florijn? Dan kun je het beste een e-mail sturen. Zo kunnen we bijvoorbeeld kijken of er ruimte is in het restaurant of misschien hebben jullie wel een meer besloten ruimte nodig, dan kunnen jullie terecht in ons proeflokaal.

Er is altijd wel wat te doen in Nijmegen!

Wil je langskomen voor een bierproeverij in Nijmegen? Dat kan natuurlijk! Je kunt een tafel reserveren via de button rechtsonder. Heb je nog vragen over onze brouwerij? Bel ons dan via 024 303 0025 of stuur een mail naar info@brouwerijflorijn.nl. Bij Brouwerij Florijn is altijd wat te doen in Nijmegen!

Back To Top

BROUWERIJ FLORIJN 1 JAAR

Week van het Nederlandse Bier